Bestelprocedure

Bestellen uit voorraad

U kunt bestellen uit ons brede assortiment voorraadproducten. Stuur een e-mail naar bereidingenservice@catharinaziekenhuis.nl. Op dinsdag en donderdag neemt een apothekersassistent in het Bereidingencentrum de aanvragen in behandeling. Heeft u vragen over uw bestelling, dan kunnen zij u persoonlijk te woord staan via telefoonnummer 040 - 239 8371.

Levertijd

De levertijd van de meeste producten is maximaal 2 weken. Voor producten die niet standaard bij ons op voorraad zijn, geldt een levertijd van maximaal 8 weken. Ook wanneer u een grote hoeveelheid van een bepaald product bestelt, is de levertijd maximaal 8 weken.

Levering

Of het nu om een kleine of grote hoeveelheid gaat, wij zorgen ervoor dat onze producten in perfecte staat bij u worden geleverd. Houdt u er rekening mee dat voor een spoedbestelling wij genoodzaakt zijn om extra kosten in rekening te brengen.

Bestellen voor de individuele patiënt

Aseptische en risicovolle bereidingen voor de individuele patiënt leveren wij aan openbare apotheken en op afspraak aan andere partners. U kunt bestellen uit ons brede assortiment standaard producten. Producten die daarbuiten vallen bereiden we alleen wanneer vaststaat dat ze farmacotherapeutisch rationeel zijn en technisch uitvoerbaar zijn binnen ons Bereidingencentrum. Heeft u hierover vragen, neem contact op met de dienstdoende ziekenhuisapotheker: 040 - 239 8795. Uw bestelling kunt u plaatsen met het aanvraagformulier individuele bereidingen: vult u dit in en mailt u dit naar infoberapo@catharinaziekenhuis.nl . Elke werkdag neemt een apothekersassistent de aanvragen in behandeling. Heeft u vragen over uw bestelling, zij staan u op deze dagen persoonlijk te woord via telefoonnummer 040 - 239 8370.

Levertijd

Voor de levertijd van individuele bereidingen geldt: vóór 12.00 uur besteld is de volgende ochtend gereed.
Na 12.00 uur besteld is de volgende middag gereed. Wij kunnen u natuurlijk het beste van dienst zijn als wij uw bestelling eerder mogen ontvangen. Op het aanvraagformulier kunt u de gewenste levertijd noteren.

Levering

Uw bestelling kunt u op het afgesproken tijdstip afhalen bij de balie van de Apotheek van het Catharina Ziekenhuis.