Medewerkers

 
In het laboratorium van de ziekenhuisapotheek werkt een team van voornamelijk hoogopgeleide analisten (HLO-opleiding Analytische Chemie of gelijkwaardig). Ze verrichten in een dynamische werkomgeving onderzoek met hoogwaardige gespecialiseerde instrumentele technieken (UV-VIS, HPLC, LC-MS/MS, IR, GC).
 
Door de continu wijzigende kwaliteitseisen en ontwikkelingen binnen de markt zijn ze steeds bezig is met het ontwikkelen van nieuwe onderzoeksmethoden en nieuwe technieken. Dit zorgt voor een constante stroom aanpassingen binnen de organisatie en leidt tot nieuwe impulsen voor een opleiding of training. Daarnaast staat kwaliteitsbewustzijn hoog in het vaandel.
Bij de bepaling van bloedspiegels en bij de toxicologische analyse zijn alle medewerkers zich ervan bewust dat achter ieder onderzoek een mens schuilgaat. Bij twijfel aan een op het eerste gezicht normale uitslag, wordt doorgezocht tot maximale zekerheid verkregen is. Dat zijn ze niet alleen aan zichzelf, maar vooral aan alle patiënten en hun behandelaars verplicht.