1. Voor functionele doeleinden: om het navigeren en het inloggen op de websites van het Catharina Ziekenhuis te vergemakkelijken of om uw instellingen en/of voorkeuren bij gebruik van websites van Catharina Ziekenhuis te onthouden.

2. Voor analytische doeleinden: om het gebruik van de Catharina Ziekenhuis websites te analyseren.

Voorbeeld: er kan worden bijgehouden hoeveel bezoekers een bepaalde webpagina bezoeken, zodat het Catharina Ziekenhuis weet welke (onderdelen) van haar websites populair zijn.

Privacy

Wijziging van deze Verklaring