Bereidingscentrum

Het Bereidingscentrum van de apotheek produceert geneesmiddelen op voorraad ten behoeve van het Catharina Ziekenhuis en een groot aantal externe partners (ziekenhuizen en openbare apotheken). Ook kunnen wij u van dienst zijn als het gaat om aseptische en risicovolle bereidingen op patiƫntniveau. Naast een breed assortiment van specialistische bereidingen is er ruimte voor productontwikkeling, in nauwe afstemming met onze partners. Wij vertalen uw wens naar een veilig product van hoge kwaliteit.

Video is geblokkeerd.

Betrouwbare partner

Het uitvoeren van grootschalige steriele bereidingen van geneesmiddelen vereist een hoog kwaliteitsniveau en jarenlange ervaring. De apotheek van het Catharina Ziekenhuis heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een kwaliteitsinstituut met een uitgebreide landelijke en regionale functie. De apotheek is sinds 1997 ISO 9001 gecertificeerd en voldoet sinds 2000 aan de GMP(z) richtlijnen. Onze geneesmiddelen worden onder strenge kwaliteitsbewaking geproduceerd en gecontroleerd door het laboratorium van de apotheek. De apotheek voldoet hiermee aan de eisen zoals geformuleerd in de circulaire van IGZ van 22 augustus 2007.

Assortiment

In de assortimentslijst vindt u een overzicht van de voorraadproducten die wij leveren aan onze partners buiten het Catharina Ziekenhuis. Heeft u een vraag, verzoek of wilt u een bestelling plaatsen? Stuur een mail naar: bereidingenservice@catharinaziekenhuis.nl of bel naar 040 – 239 83 71.

© 2024 Catharina Ziekenhuis - Alle rechten voorbehouden