Bestelprocedure

Bestellen uit voorraad

U kunt bestellen uit ons brede assortiment voorraadproducten. Stuur een e-mail naar bereidingenservice@catharinaziekenhuis.nl. Een apothekersassistent in het Bereidingencentrum neemt de aanvragen in behandeling. Heeft u vragen over uw bestelling, dan kunnen zij u persoonlijk te woord staan via telefoonnummer 040 – 239 8371.

Levertijd

De levertijd van de meeste producten is maximaal 2 weken. Voor producten die niet standaard bij ons op voorraad zijn, geldt een levertijd van maximaal 8 weken. Ook wanneer u een grote hoeveelheid van een bepaald product bestelt, is de levertijd maximaal 8 weken. Dit alles onder voorbehoud van beschikbaarheid van de benodigde grondstoffen en emballage

Levering

Of het nu om een kleine of grote hoeveelheid gaat, wij zorgen ervoor dat onze producten in perfecte staat bij u worden geleverd. Bezorging vindt plaatst op woensdag en vrijdag. Houdt u er rekening mee dat voor een spoedbestelling wij genoodzaakt zijn om extra kosten in rekening te brengen. 

Bestellen voor de individuele patiënt

Aseptische en risicovolle producten voor de individuele patiënt leveren wij aan openbare apotheken en op afspraak aan andere partners. U kunt bestellen uit ons brede assortiment standaard producten. Producten die daarbuiten vallen bereiden we alleen wanneer vaststaat dat ze farmacotherapeutisch rationeel zijn en technisch uitvoerbaar zijn binnen ons Bereidingencentrum. Heeft u hierover vragen, neem contact op met de dienstdoende productieapotheker (binnen kantooruren, 040 – 239 8795) of ziekenhuisapotheker (buiten kantooruren, 040 – 239 9111). Uw bestelling kunt u hier plaatsen. Elke werkdag neemt een apothekersassistent de aanvragen in behandeling. Heeft u vragen over uw bestelling, zij staan u op deze dagen persoonlijk te woord via telefoonnummer 040 – 239 8370.

Levering

Individuele bereidingen aangevraagd voor 13.00 uur worden de volgende dag na 11.00 uur en voor 17.00 uur geleverd. Spoedaanvragen gaan in overleg met de dienstdoende productieapotheker en worden dezelfde dag geleverd. Dit alles onder voorbehoud van beschikbaarheid van de benodigde grondstoffen / uitgangsproducten.

© 2023 Catharina Ziekenhuis - Alle rechten voorbehouden