Bestelprocedure

Bestellen uit voorraad

U kunt bestellen uit ons brede assortiment voorraadproducten. Stuur een e-mail naar bereidingenservice@catharinaziekenhuis.nl. Het Bereidingencentrum neemt de aanvragen in behandeling. Heeft u vragen over uw bestelling, dan kunnen zij u persoonlijk te woord staan via telefoonnummer 040 – 239 8371.

Levertijd

Een groot gedeelte van het assortiment is direct uit voorraad leverbaar. In de praktijk betekent dat, dat in de meeste gevallen de bestellingen binnen twee á drie werkdagen worden verzonden. Mocht voor een artikel een andere levertijd gelden dan staat dat duidelijk bij het betreffende artikel aangegeven in  de assortimentslijst op onze website. Mocht het door omstandigheden niet mogelijk zijn de bestelde artikelen binnen 6 werkdagen te leveren dan wordt u daarvan per e-mail of telefonisch op de hoogte gebracht.

Levering

Of het nu om een kleine of grote hoeveelheid gaat, wij zorgen ervoor dat onze producten in perfecte staat bij u worden geleverd. Bezorging vindt plaatst op woensdag en vrijdag.  Spoedbestellingen zijn mogelijk. Houdt u er rekening mee dat  wij genoodzaakt zijn om hier extra kosten voor in rekening te brengen.

Ons magazijn is er volledig op ingericht om uw bestelling zo snel en efficiënt mogelijk bij te laten bezorgen. Hierdoor is dit magazijn er niet op ingericht om klanten te ontvangen en is het dus niet mogelijk om uw bestelling zelf af te halen.

Bestellen voor de individuele patiënt

Aseptische en risicovolle producten voor de individuele patiënt leveren wij aan openbare apotheken en op afspraak aan andere partners. U kunt bestellen uit ons brede assortiment standaard producten. Producten die daarbuiten vallen bereiden we alleen wanneer vaststaat dat ze farmacotherapeutisch rationeel zijn en technisch uitvoerbaar zijn binnen ons Bereidingencentrum. Heeft u hierover vragen, neem contact op met de dienstdoende productieapotheker (telefoonummer 040 – 239 8795).  Uw bestelling kunt u hier plaatsen. Elke werkdag neemt een apothekersassistent de aanvragen in behandeling. Heeft u vragen over uw bestelling, zij staan u op deze dagen persoonlijk te woord via telefoonnummer 040 – 239 8370.

Levering

Individuele bereidingen aangevraagd voor 13.00 uur worden de volgende dag na 11.00 uur en voor 17.00 uur geleverd. Spoedaanvragen gaan in overleg met de dienstdoende productieapotheker en worden dezelfde dag geleverd. Dit alles onder voorbehoud van beschikbaarheid van de benodigde grondstoffen / uitgangsproducten.

© 2024 Catharina Ziekenhuis - Alle rechten voorbehouden